dijous, 7 de febrer de 2013

Ara que encara fa fred.........

Si tens fred, arronsa't a la paret



...Un plat de panxa, cap i pota, amb la seva salseta picant i uns cigrons per fer plat únic, amb una bona llesca de pa per sucar-hi. Aquesta recepta, que també queda molt bé amb peus de porc, és la que fa la meva mare. 



Aquí hi ha els ingredients:
-500 grams de panxa, cap i pota nets i bullits.
-un xoricet picant a rodanxes
-dos grans d'all
-cues cebes
-100 grams de pernil
-100 grams de cansalada del coll
-3 tomates petites
-una copa de vi ranci
-un vas de brou de pollastre
-ametlles, all i julivert per fer la picada
-400 grams de cigrons cuits, si volem

Sofregim la ceba i l'all. Afegim el pernil, el xoricet i la cansalada. Remenem un minutet i hi afegim la tomata pelada i ratllada. Deixem arrencar el bull i hi aboquem el vi ranci i deixem coure a foc lent, fins que s'evapori. Llavors hi posem la panxa, cap i pota i el brou. Assaonem amb pebre, un bitxo i nou moscada. Si veiem que queda sec, anem afegint més brou. Finalment, hi afegim la picada d'ametlles, all i julivert.
També podem posar-hi uns cigrons cuits i deixar-los coure uns cinc minuts. Bon profit.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.