dimarts, 25 de març de 2014

Dinar tertúlia de Comunicació & Gastronomia







Ahir dilluns vaig assistir al dinar tertúlia de Comunicació & Gastronomia organitzat per Como Pomona i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de lleida i que va comptar amb la presència de Txaber Allué, més conegut com El cocinero fiel. A més, també hi va ser present el David Molina, flamant guanyador del concurs de televisió Deja sitio para el postre

La resta d'assistents van ser La Cocina de Carmen, Oscar Mur de Bar Gilda, Jordi Capdevila de Carn Sargaire, Miquel Robles de Cervesa Boira, Dolors Mateu del blog de cuina de la dolorss, Natalia del restaurant Lola, l'Arnau i el Sergi de Cérvoles Celler i Castell del Remei, Bea Obis del Consell Comarcal del Segrià, Jaume Fabà del Departament d'Agricultura , Camps Julia, Carme Mora i Josep Maria Camps de Fogons de la Carme, David Giné de Hotel Mónica de Cambrils

Aquí podeu veure la notícia que va aparèixer a les Notícies del Vespre de Lleida Televisió, minuts 20:32 a 21:53:


El menú va estar exquisidament elaborat i servit pels alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida i va consistir en:

Aperitiu a la barra:


Ametlles amb curri


Olives farcides de vermut


Cervesa artesana Boira, elaborada a Lleida


I el dinar entaulats:


Terrina de foie amb confitures


Tota la gamba


Xató d'escabetx de tonyina i calçots


Sopa de verdures i tòfona


Bacallà amb catxipanda


Jarret de vedella lacat amb pomes en papillota


Llimona


Amanida de fruites amb sorbet de pera de Lleida


Es van servir vins dels cellers Castell del Remei, DO Costers del Segre, Subzona Urgell i Cérvoles, DO Costers del Segre, Subzona Les Garrigues.


És sempre un plaer assistir a events d'aquest tipus i poder conèixer i compartir opinions amb gent del món de la gastronomia local. Moltes gràcies a Como Pomona i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida per convidar-m'hi.


9 comentaris:

  1. que bien lo pasasteis Chus!! que lastima no poder ir.... a ver si a la proxima...
    besazos

    ResponElimina
    Respostes
    1. A ver si es verdad, Vivi, y nos vemos la próxima. Una comida y una tertulia estupendas. Besos.

      Elimina
  2. Tu ho has dit, Chus, sempre és un plaer poder gaudir de xerrades d'aquest tipus amb gent que sap del que parla. Bona crònica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, és una gran oportunitat per aprendre dels que en saben. Petons.

      Elimina
  3. Quin luxe!!!! Poder gaudir d'un bon dinar amb tan bona companyia

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, un event molt i molt interessant i enriquidor. Petons.

      Elimina
  4. Normalment les preparacions fetas per els alumnes acostumen a agradar molt i es que hi posen el cor i l'anima ¿no creus?
    M'agrada saber que ho passas be i estas al día; t'admiro, sempre tens temps per tot, ets una dona11... si. si he dit 11.
    PETONETS BONICA :)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha, ha, quina gràcia, Conxita! No et pensis, que després sempre he de córrer a tot arreu! I és veritat que aquests dinars preparats i servits per alumnes tenen un plus d'interès: formar els futurs xefs, cambrers, caps de sala.... tot un repte. Petons.

      Elimina
  5. Moments esplèndids aquests que podem compartir amb persones enteses que sempre ens aporten coses noves i que ens venen molt de gust aprendre.
    I si a més es gaudeix d'un bon dinar... què més es pot demanar!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.