divendres, 5 de juliol del 2013

Un altre premi!



Una alegria mai ve sola











El segon premi que rebem! Quina il·lusió! Volem donar les gràcies a la Carmeta Rusquilleta, que ens l'ha concedit, i recomanem visitar el seu bloc, que està ple de receptes molt apetitoses. Aquestes iniciatives ajuden a donar a conèixer blocs interessants i val la pena seguir la cadena per ajudar altres blocaires a que la seva feina sigui coneguda.


Acceptar aquest premi comporta tres condicions:

-Primer: donar les gràcies.

-Segon: descriure com ets. Doncs jo diria que sóc una persona molt pràctica. De fet, sóc tan pràctica que ja no diria res més, però faré un petit esforç. Si hagués de triar una imatge que em descrigués, triaria la d'un arbre ben arrelat a la terra. Les meves arrels són els meus, la família, els amics, els llocs on visc i que m'estimo, la meva llengua i lo nostre parlar de Lleida. Cuinar em distreu i em dóna petits premis, sobretot quan els de casa entren a la cuina i es posen contents al veure unes magdalenes acabades de fer, o un plat de conill amb alls, o unes faves amb allioli..... Però també tinc altres aficions: m'apassiona l'astronomia, de fet ara a l'estiu és quan aprofito per dedicar les nits a mirar el cel pel telescopi. No puc trobar cap sensació que descrigui millor la tranquil·litat que quan, de nit, em dedico a observar estrelles, galàxies i planetes envoltada de foscor, amb alguna música de fons que m'acompanya i els lladrucs llunyans dels gossos dels voltants. I també m'encanta llegir sota els pins, caminar al caure la tarda, fer petar la xerrada amb els amics i la família....

-Tercer: donar el premi a quinze blogs.

Aquests són els blogs premiats:

La cocina de Aisha
A l'ombra de la figuera
Els plaers de ma vida
Estovalles a quadres
Gaudint de la cuina
Estovalles de paper
Sopa Sapastra
Cuining
Sa cuina de sa lluna
Petit racó de sucre
Ballant a la cuina
Te de ternura
La reposteria de Julia
La ragazza col mattarello
Les galetes de la Montse

Moltes felicitats a totes, espero que el premi us faci tanta il·lusió com me n'ha fet a mi!

18 comentaris:

  1. Aiss xata... MIL GRACIES per aquest premi que sempre m'alenta a continuar, de totes maneras ja veurás que no els penjo en el blog ni ho comento per una decisió que vaig pendre al principi de tenirlo, pero no dubtis de que el valoro i m'el emporto per guardarlo al rebost del meu cor
    UNA FORTA ABRAÇADA PLENA DE TENDRESSA I AGRAIMENT.
    Conxita

    ResponElimina
  2. Una altra abraçada des de Lleida, Conxita!

    ResponElimina
  3. Moltes mercès pel premi. M'ha fet molta il·lusió :)
    Un petonàs

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies pel premi. M'anima a seguir explicant les meves cuinetes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant! Seguiu explicant les vostres cuinetes que són molt interessants!

      Elimina
  5. Moltíssimes gràcies pel premi! Fa poquet que vaig començar amb aquesta aventura que suposa fer un blog de cuina i sempre agrada que la gent el llegeixi, estic molt agraïda.
    Un petó i una forta abraçada!

    ResponElimina
  6. Una abraçada, Júlia, i segueix fent aquestes receptes tan apetitoses!

    ResponElimina
  7. Ostres!!! Ara si que m'he quedat ben parada tu! QUINA IL·LUSIÓ!!!!!! La veritat és que m'agafes ben per sorpresa...ara he estat uns dies una mica desconectada del blog degut a la feina de l'escola i sincerament és que no en sabia res d'aquests tipus de premis i m'ha encantat. Et dóno les gràcies,de debò. Ets de Lleida? Jo també!!! Quina gràcia!! :) Et seguiré la pista Chus.

    Gràcies!!! Mil petonetss

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies des de Sopa Sapastra. Sempre és una sorpresa molt agradable saber que sou aquí darrere, constatar que hi ha gent que segeix les pàgines escrites des de la més absoluta solitud de la tecla.
    Sopa Sapastra és un blog que va néixer el desembre del 2006 des d'una demanda familiar per saber com fas això o com va allò altre. Ara, poc a poc, sembla que va arribant a l'adolescència amb l'ajuda de molta més gent. Moltes gràcies a tothom!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens un bloc molt interessant. I l'apartat Justificació m'ha mantingut enganxada fins al final.

      Elimina
  9. Moltes felicitats pel premi i que això només sigui el principi. Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies, Mercè! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  11. Moltíssimes gràcies pel premi! M'ha fet molta il·lusió! No només pel premi, sinó perquè bé des de Lleida.....moltes felicitats per la part que us toca! Us segueixo....Petons

    ResponElimina
  12. Doncs un premi cap a les terres de Lleida! M'alegro que et faci il.lusió. Ens anirem seguint.

    ResponElimina
  13. Moltes, moltes gràcies. Em fa molta il•lusió, m'anima a seguir compartint les meves experiències a la cuina amb tots vosaltres. Felicitats a la resta de premiats.
    Xavi

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res, Xavi, i endavant, que nosaltres anirem seguint el teu bloc i les bones propostes que hi publiques!

      Elimina

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.