dilluns, 10 de juny del 2013

Gelats de fruits del bosc



Una cuca no fa estiu ni una flor la primavera









Ja és ben veritat la dita aquest any! Moltes flors, però el bon temps ha tardat en arribar aquesta primavera. Ja fa més d'un mes que vam comprar aquests motllos per fer gelats, però encara no els havíem pogut estrenar. Però no hi ha mal que duri cent anys, i sembla que ara sí que arriba la calor. Per celebrar-ho, hem preparat uns gelats per berenar. Els hem fet amb la Thermomix, en un moment, abans de dinar. I a l'hora de berenar ja els teníem a punt. Hem disfrutat com canalla!









Per 10 gelats necessitarem:

100 grams de sucre
300 grams de fruits del bosc congelats
150 grams de nata líquida (35% matèria grassa)











Primerament, triturem el sucre 10 segons a velocitat progressiva 5-10.  Hi afegim els fruits del bosc sense descongelar i tornem a triturar 30 segons, velocitat progressiva 5-10. Si volem una textura més fina, tornem a repetir l'operació.
A continuació, incorporem la nata líquida, i remenem 30 segons a velocitat 5. Comprovem que la mescla és homogènia. Si cal, tornem a barrejar uns segons més a la mateixa velocitat.
Omplim els motlles de gelat i els deixem al congelador.
Quan els traiem, només cal agafar el motlle amb la mà un parell de minuts. Amb la calor de la mà,  el gelat es desmotllarà sense dificultat. A disfrutar.


















4 comentaris:

  1. Què cremós y quina bona pinta, Chus!!! Si és que no hi ha res, com les coses fetes a casa.

    ResponElimina
  2. Als nens ( I no tan nens) els agrada per berenar, I controles el tipus de greixos que prenen, que amb els gelats comercials no està tan clar

    ResponElimina
  3. ¡Qué ricos! Se ven muy tentadores y las fotografías están hermosas.
    Me parece una excelente idea para chicos y grandes.
    ¡Saludos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, supongo que ahora no apetecen tanto por Argentina, a punto de entrar en el invierno!

      Elimina

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.