dimarts, 18 de juny de 2013

Bescuit bundt


El bon foc fa el bon coc






Ja feia dies que volia  provar de fer un bescuit bundt, però no teníem cap motllo a casa. Dissabte finalment en vam comprar un i el vam voler estrenar de  seguida: faríem un bescuit per esmorzar diumenge i, si en sobrava, ja teníem berenar i esmorzars per un parell de dies. 








Dit i fet. Vam buscar una recepta senzilla però que resultés saborosa. I vam trobar-ne una al blog Alma de fiesta. Vam fer uns petits canvis i aquí hi ha el resultat. Realment deliciós.

La recepta original és aquí.














Nosaltres només hem fet uns petits canvis:

Enlloc de bicarbonat, hem posat un sobre menys una culleradeta de llevat químic.

Com no teníem iogurt grec, i ja era tard per anar a comprar-ne, hem utilitzat dos iogurts naturals i sencers de La Fageda, que són prou bons.

Enlloc de suc de llimó, hi hem posat una cullerada de postres d'extracte de vainilla.

A l'afegir la farina, tal com diu la recepta, en tres o quatre cops, ho hem fet amb un tamisador.

Finalment, l'hem empolvorat amb sucre de llustre.

El que no sabíem és que diumenge acabaríem amb un nou motlle de bundt, i aquest cop de la marca Nordic Ware, que feia dies que buscava. Un cap de setmana rodó.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.