dimecres, 5 de juny del 2013

El nostre primer premi!

Estem molt contents, ens han donat un premi! El primer que rebem! Volem donar les gràcies a la Soledad de La cocina de Sole per haver pensat en nosaltres. Aixó ens anima a seguir compartint les nostres receptes amb tots vosaltres.


Lo dicho, Sole, muchísimas gracias por el premio. Nos anima a seguir compartiendo nuestras recetas con todos vosotros.








Aquest és un premi que es passa entre bloguers i cal fer unes quantes coses en rebre'l:

Primerament, donar les gràcies a la persona que ens l'ha concedit.

En segon lloc: atorgar el premi a 13 blogs que estiguin començant o tinguin menys de 200 seguidors.

I en tercer lloc: comunicar la notícia als blogs premiats.

Escollir 13 blogs ha estat difícil. Hem intentat buscar blogs amb menys de 200 seguidors, només ens hem passat amb un que en tenia 217. Altres que ens agraden molt no han pogut entrar per tenir encara més seguidors.



And the winners are:

Cuina a la vora del foc. Perquè ens encanta, per les receptes, la fotografia, la delicadesa de les presentacions... I perquè la Rosa és amiga meva i compartim afició.

Lo cupcake. Per les fotografies i les històries que es barregen amb les receptes i per aquest fantàstic article "lo" del títol, que ens recorda tant al nostre parlar de Lleida (tot i que la Neus no hi viu, a Lleida)

You can have your cake and eat it too. Per la frescor, delicadesa i alegria que transmet el blog de la Neja. Receptes sanes i senzilles.

Eva en pruebas. Per la presentació de les receptes, algunes clàssiques i altes sorprenents, i la seva ben cuidada fotografia.

Pel plaer de cuinar. Per les seves manetes fent galetes i rebosteria en general, per les fotografies alegres i colorides que deixen clar que hi ha nens a casa i il·lusió per donar-los sorpreses en forma de menjar.

Cuina Diari. Perquè ens agrada el que cuinen, la manera com ho presenten i les vivències que hi afegeixen, amb els seus tocs valencians, catalans i de tot arreu. I aquell fantàstic glossari amb les diferències regionals.

The pink cake factory.  Per la presentació del blog, des de la capçalera fins al final. I per les cuidades fotografies d'unes receptes delicioses.

Cuinant entre llibres. Apart d'agradar-nos les receptes, resulta que també van tenir el cuquet de començar un blog després de veure la pel·lícula "Julie & Júlia", com nosaltres, i perquè ens agrada molt el repte que s'han proposat de fer. I perquè són bibliotecàries, com la Sandra!

El rincón de Laura G. Perquè és un blog molt complet, amb receptes, DIY, imprimibles, decoració. 

Bouquet garni. Per ser un blog deliciós i delicat,per la seva cuidada presentació, filosofia i declaració de principis i per apostar per una cuina sana.

Cocinar con ciencia. Perquè és un blog molt interessant, que barreja receptes amb entrades sobre música, cinema, articles diversos, tot relacionat amb la cuina.

Dolç addictes. Per les seves receptes irresistibles, la gran varietat de pans de pessic i la presentació que en fa la Bea. I perquè el seu títol també porta una ç que no es pot conservar a l'adreça del blog i cal  transformar-la en s, com les nostres mançanes/mansanes!

Delicious. Perquè ens agraden les seves receptes, dolces i salades, i les fotografies.






24 comentaris:

  1. Thank you so much for nominating me!

    ResponElimina
  2. Aquí una part del "Cuinant entre llibres"! moltíssimes gràcies pel premi Chus i Sandra. He donat un volt pel vostre blog i m'encanta!! ja teniu una seguidora més!! i també m'ha agradat molt les paraules que heu dedicat a tots els blogs que heu premiat. Un petó!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per les vostres paraules!! :-) Una abraçada, Marta

    ResponElimina
  4. Hola Chus, me alegra que te guste el blog, es un detalle que me des este premio, a partir de ahora formaras parte de mi mundo, ja.ja.
    Moltes gràcies per pesar amb mi!
    Besitos y abrazos.

    ResponElimina
  5. Felicitats, Chus! I ara... a seguir sumant!

    ResponElimina
  6. Apaaa!!! Quines paraules més maques que ens dediques Chus! Així dóna guts rebre premis! I sobretot enhorabona pel que heu rebut!

    Ja teniu una seguidora més que també diu Mançanes, granera i espill!

    Molts petonets

    ResponElimina
  7. Muchas gracias Chus!!! que honor recibir un premio para El Rincón de Laura G. Lo pondré ahora mismo en el blog... se me complica un poco entender el catalán pero la frase q me dedicaste sí la pude traducir. Besazo enorme y nuevamente muchas gracias!!! Laura.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ahí encontré lo de traducir al español... ahora sí te pude leer!! besote, Lau.

      Elimina
    2. De nada, Laura, un beso desde Lleida

      Elimina
  8. Primero, felicitaciones por el premio recibido. ¡Qué lo disfruten mucho porque bien lo merecen! Además, los premios siempre nos dan gran ilusión y nos impulsan a seguir creciendo, experimentando y mejorando. Por ello, quiero agradecerles mucho que eligieran mi blog para otorgarme este premio que me entusiasma inmensamente porque no lo tenía, por sus lindas palabras a la hora de justificar su elección (y porque es un premio ¡claro!).
    De ahora en más, nos mantendremos en contacto.
    Un beso grande.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me alegra mucho que os haya gustado recibir el premio, un abrazo.

      Elimina
  9. Moltes gràcies noies, m'alegra que us hagi agradat el meu bloc! I felicitats a vosaltres també. No us coneixia i ara que m'heu trobat, jo em quedo per aquí. Teniu un bloc molt bonic i les receptes són genials.
    Petons!

    ResponElimina
  10. Mil gràcies!!! No saps la il·lusió que em fa :D!!!

    ResponElimina
  11. Hola Chus!! Te lo mereces, guapa!!
    Referente a tu pregunta.. veo que ya tienes puesto el logo del premio en tu blog, si lo pincho lo dirije a tu blog. Pués, lo único que tienes que hacer es cambiar el enlace que pusiste de tu blog y poner el que quieras.
    Espero haberte ayudado a tu pregunta.
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. De todas maneras sigue éstos pasos:
      Entras en blogger, en diseño, añadir un gadget,y luego elige imagen(que es añadir una imagen), le das a + y donde pone enlace escribes el enlace de la página que quieras poner y elige una imagen de tu equipo. Espero dar respuesta a tu pregunta y me hayas entendido. Si no es así, me dices.
      Un beso

      Elimina

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.