dimarts, 30 d’abril del 2013

Remenat d'espàrrecs amb llagostins i alls tendres

Els espàrrecs a l'abril per mi, al maig per tu i al juny per ningú



Tenim espàrrecs a l'hort, dos rengles plens que cal anar repassant cada dia. Avui el Xavier n'ha portat gairebé un quilo i uns quants alls tendres, que ja s'acaben. Hem decidit fer un remenat per dinar, acompanyat amb unes cues de llagostins. Mentre cuinàvem el plat, el Pavel s'ha entretingut a tallar llesques de pa de motlle amb uns talladors de galetes de diverses formes, les ha torrat i les hem posat al voltant del remenat. I a taula de pressa, que no es refredi.


Per cinc persones necessitarem:

600 grams d'espàrrecs, ja nets i treta la part dura
3 alls tendres
20 llagostins, només les cues pelades
3 ous
Un raig de llet
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre mòlt







En una paella amb oli saltem els espàrrecs. Quan comencin a estar tendres hi afegim els alls tallats petits. Saltem un parell de minuts i hi incorporem les cues dels llagostins.

Mentrestant, batem els ous en un bol i hi posem un raig de llet. Quan els llagostins comencin a canviar de color, aboquem la mescla dels ous i la llet i remenem fins que l'ou qualli (el punt de quallat al gust de cadascú). Servim immediatament acompanyat de torradetes.










1 comentari:

  1. bè ja estem al juny,la recepta la dessarè per fer-la al abril i maig que ve.Gràcies

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.