Ahir dilluns vaig assistir al dinar tertúlia de Comunicació & Gastronomia organitzat per Como Pomona i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de lleida i que va comptar amb la presència de Txaber Allué, més conegut com El cocinero fiel. A més, també hi va ser present el David Molina, flamant guanyador del concurs de televisió Deja sitio para el postre.
La resta d'assistents van ser La Cocina de Carmen, Oscar Mur de Bar Gilda, Jordi Capdevila de Carn Sargaire, Miquel Robles de Cervesa Boira, Dolors Mateu del blog de cuina de la dolorss, Natalia del restaurant Lola, l'Arnau i el Sergi de Cérvoles Celler i Castell del Remei, Bea Obis del Consell Comarcal del Segrià, Jaume Fabà del Departament d'Agricultura , Camps Julia, Carme Mora i Josep Maria Camps de Fogons de la Carme, David Giné de Hotel Mónica de Cambrils
Aquí podeu veure la notícia que va aparèixer a les Notícies del Vespre de Lleida Televisió, minuts 20:32 a 21:53:
Aquí podeu veure la notícia que va aparèixer a les Notícies del Vespre de Lleida Televisió, minuts 20:32 a 21:53:
Aperitiu a la barra:
Ametlles amb curri
Olives farcides de vermut
Cervesa artesana Boira, elaborada a Lleida
I el dinar entaulats:
Terrina de foie amb confitures
Tota la gamba
Xató d'escabetx de tonyina i calçots
Sopa de verdures i tòfona
Bacallà amb catxipanda
Jarret de vedella lacat amb pomes en papillota
Llimona
Amanida de fruites amb sorbet de pera de Lleida
Es van servir vins dels cellers Castell del Remei, DO Costers del Segre, Subzona Urgell i Cérvoles, DO Costers del Segre, Subzona Les Garrigues.
És sempre un plaer assistir a events d'aquest tipus i poder conèixer i compartir opinions amb gent del món de la gastronomia local. Moltes gràcies a Como Pomona i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida per convidar-m'hi.
que bien lo pasasteis Chus!! que lastima no poder ir.... a ver si a la proxima...
ResponEliminabesazos
A ver si es verdad, Vivi, y nos vemos la próxima. Una comida y una tertulia estupendas. Besos.
EliminaTu ho has dit, Chus, sempre és un plaer poder gaudir de xerrades d'aquest tipus amb gent que sap del que parla. Bona crònica!
ResponEliminaDoncs sí, és una gran oportunitat per aprendre dels que en saben. Petons.
EliminaQuin luxe!!!! Poder gaudir d'un bon dinar amb tan bona companyia
ResponEliminaI tant, un event molt i molt interessant i enriquidor. Petons.
EliminaNormalment les preparacions fetas per els alumnes acostumen a agradar molt i es que hi posen el cor i l'anima ¿no creus?
ResponEliminaM'agrada saber que ho passas be i estas al día; t'admiro, sempre tens temps per tot, ets una dona11... si. si he dit 11.
PETONETS BONICA :)))
Ha, ha, quina gràcia, Conxita! No et pensis, que després sempre he de córrer a tot arreu! I és veritat que aquests dinars preparats i servits per alumnes tenen un plus d'interès: formar els futurs xefs, cambrers, caps de sala.... tot un repte. Petons.
EliminaMoments esplèndids aquests que podem compartir amb persones enteses que sempre ens aporten coses noves i que ens venen molt de gust aprendre.
ResponEliminaI si a més es gaudeix d'un bon dinar... què més es pot demanar!
PTNTS
Dolça