Amanida amb figues caramel·litzades, mató, codonyat i anxoves
Amanida d'arròs amb mançana, fruits secs i menta
Amanida de pasta amb salmó, tàperes i cogombrets
Amanida de pasta amb sardinetes
Amanida de peres amb bloc de foie d'ànec i vinagreta de fruits del bosc
Amanida de peres amb pernil d'ànec
Amanida de pop amb hummus
Amanida de ventresca
Amanida tèbia de verdures i fruites al vapor amb vinagreta de taronja
Bacallà amb espinacs a la catalana, cigrons i gambes
Carabassons farcits amb nous i ametlles
Coca de recapte
Crema de carxofes amb praliné d'avellanes
Espàrrecs i carxofes saltats amb cloïsses
Esqueixada de bacallà
Faves estofades amb sípia i alls tendres
Gaspatxo amb prunes
Lasanya d'albergínies i carn
Mini burguers vegetals
Olla de cigrons amb verdures i arròs
Patates farcides amb brandada de bacallà, carxofes i olivada
Patates noves i faves amb allioli
Pèsols amb sípia i cloïsses
Quiche de bacallà amb espinacs, panses i pinyons
Quiche de porros amb gambes i bolets
Remenat d'espàrrecs amb llagostins i alls tendres
Tires de carabassa amb pesto de bròcoli i nous
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.