Qui menja fred a l'estiu, més mort que viu
Doncs a nosaltres, a l'estiu, ens agrada menjar un geladet per postres. A casa sempre hi ha alguna barra de gelat i unes neules per agafar-lo i menjar-nos-el a mossegades. El nostre preferit és el de nata, tot i que sempre n'hi ha de diversos sabors per satisfer a tothom. Fa un parell de dies em fixava en la composició dels gelats i vaig pensar que podríem provar de fer-los a casa amb nata muntada amb sucre i així ens estalviàvem conservants i greixos poc coneguts. Vam fer-ne uns quants amb galetes Napolitana i uns altres amb galetes Maria, per als que no els acaba d'agradar el sabor de la canyella. Doncs resulta que no n'hem tornat a comprar i ja n'hem fet dos cops. Serà que han agradat a tothom.
Per 17 gelats necessitarem:
Mig litre de nata per muntar, mínim 35% matèria grassa
Sucre de llustre per endolcir a gust (nosaltres 4 cullerades)
Galetes tipus Napolitana, Maria, Digestive, .....
Muntem la nata i l'endolcim al nostre gust. Agafem una galeta, hi posem una cullerada generosa de nata i la cobrim amb una altra galeta. Retirem la nata sobrant amb un ganivet i dipositem en una safata apta per al congelador. Un cop tinguem tots els sandvitxos fets, guardem al congelador un mínim de 4 hores.
Quan arriben aquestes calors tan fortes, hi ha una força poderosa que t'empeny cap al congelador? a mi també em passa, però la meva no és després de dinar, sinó quan torno de la feina, ja és tot un ritual. Quin goig que fan aquests sandvitxos gelats, Chus, Petons i ens veiem després de les vacances.
ResponEliminaÉs veritat, cadascú tenim l'hora del ritual del gelat. Aprofitem i mengem-ne amb la tranquil.litat de les vacances. Bon estiu!
EliminaPer fi em conecto des d'un ordinador per veure la recepta! em tenia intrigada des que he rebut el teu comentari ;). M'encanta!! els sandvitxos de nata de compra m'agraden molt, però sens dubte aquests han d'estar molt millors i força fàcils, cap a preferits directmaent!!
ResponEliminaEs fan en un moment i marxen encara més ràpid, almenys a casa nostra!
EliminaQue bo i que fàcil Chus!! Me l'apunto, al meu marit li encanten els gelats, aquest segur que també li agrada!
ResponEliminaPetons!
A casa han estat tot un èxit, ara ja no en queda cap - i això que dimecres en vaig fer 17!
EliminaSi senyor, després del conill, ho rematarem amb aquesta dolcessa tan bona!!! :)))
ResponEliminaI, si podem una migdiadeta curteta. Quina delícia!
EliminaChus te ha quedado divino este helado!! Me lo apunto para hacerlo en cuanto pueda.
ResponEliminaMe ha encantado la receta ;)
Un besote
Us verás cómo repites. Están buenísimos. Un beso
ResponEliminaAquest gelat t'ha quedat de luxe!!! Ara mateix en menjaria un :)
ResponEliminapetons
Prova'ls, segur que t'agradaran. Petons.
ResponEliminaMmmmmmmmm! Quina delicia! Et sembla que quedaria bona nata amb una mica de cacau en pols per als amants de la xocolata? Petonets!
ResponEliminaOstres, quina bona idea! Demà ho provo!
Elimina¡Excelente propuesta! Bien sencilla, sin químicos desconocidos de dudosa procedencia y más dudoso impacto en nuestra calidad de vida y súper apetitosos! Me encantó.
ResponElimina¡Saludos!
Es un postre rápido de hacer y sabes qué estás comiendo, que es su mayor ventaja, creo yo. Saludos.
Elimina