Menjar verdura és cordura
Els dissabtes al matí tot és córrer. Que si anem a la peixateria, després a la fruiteria, després a la carnisseria.... Quan arribem a casa és sempre tard i hi ha gana, així que fem algun plat ràpid amb el que hem comprat. Aquest cop tenim cloïsses, un manat d'espàrrecs i quatre carxofes petites i molt tendres de l'hort. Farem les verdures saltades en una mica d'oli i al final hi afegirem les cloïsses. Dinarem com reis en un moment.
Per 4 persones necessitarem:
Un manat d'espàrrecs de marge
4 carxofes
Un quilo de cloïsses
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre mòlt
Deixem les cloïsses en aigua amb sal una bona estona perquè treguin la sorra.
Rentem els espàrrecs i els traiem la part dura. Traiem també totes les fulles i parts dures de les carxofes, deixant-ne la part més tendra.
Saltem les carxofes en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, tres o quatre minuts després hi afegim els espàrrecs, salem i saltem uns minuts més fins que els espàrrecs estiguin al dente. Llavors hi afegim les cloïsses, ben escorregudes i netes. Tapem la cassola i deixem quatre o cinc minuts fins que s'obrin. Servim amb pebre negre mòlt i un raig d'oli cru.
Hola Sandra i Chus! no coneixia el vostre blog i m'ha agradat molt! Pel que cuineu i també per com ho fotografieu. M'hi quedo!
ResponEliminaQuè bé! Moltes gràcies I benvinguda!
ResponEliminaNoies, quines recpetes més bones amb que voleu temptar-nos. I les fotografies son precioses!!! Em quedo per aquí, i ja teniu una nova seguidora.
ResponEliminaPassa, passa, ets a casa teva....moltes gràcies!
Elimina