Carn de ploma, la més bona
Aquest pollastre té l'avantatge que es fa sol, només cal donar un cop d'ull al forn de tant en tant. Les mançanes i la canyella li donen una aroma dolça i, menjats amb la carn, la fan melosa. A més, és un plat econòmic i sense greixos, cuinat amb oli d'oliva i el mateix greix que deixa anar el pollastre. Ideal per un diumenge mandrós.
Per 4 persones necessitarem:
Un pollastre tallat en vuit trossos
4 mançanes golden
Sal
Pebre negre mólt
Canyella en pols
Sucre
Oli d'oliva
En una safata posem el pollastre salpebrat i amb un raig d'oli. L'introduïm al forn a 180 graus. Netegem bé les mançanes, tallem la part superior i la traiem. A l'interior de la mançana hi posem una culleradeta de sucre, un polsim de pebre negre i un altre de canyella. Tornem a tapar.
Quan el pollastre comenci a daurar-se, li donem la volta i afegim les mançanes a la safata. Empolsem tot amb una mica de canyella i tornem a posar al forn. Deixem fins que el pollastre estigui ben daurat i les mançanes cuites.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.