dimecres, 4 de setembre del 2013

Iogurt de pinya i coco


 

 

Qui menja llet i beu vi, de cent anys torna fadrí











Aquests iogurts els va fer la Sandra fa uns dies per tot el públic petit de casa. És un berenar saborós i nutritiu molt del gust de la canalla. La recepta la va veure al bloc Yogures caseros i no és la primera vegada que en fa. Aquell matí havia arribat a casa amb un parell de pots grans de pinya al natural. Un pot era per fer els iogurts. L'altre, ho desvetllarem en una pròxima entrada.




Per 7 iogurts necessitarem:

Un litre de llet sencera
3 cullerades de llet en pols
Un iogurt natural
5 cullerades de sucre
150 grams de pinya fresca o al natural
70 grams de coco









Primerament, escalfarem la pinya amb el sucre com si féssim una melmelada, aixafant la pinya mentre es va coent amb el sucre. Quan la pinya estigui ben tova, li afegim el coco i la llet i deixem que infusioni una mica. Colem i hi afegim el iogurt i la llet en pols, remenant bé per a que quedi una mescla homogènia sense grumolls, amb unes barnetes o amb la batedora.

Posem aquesta mescla en potets de iogurt, tapem i col·loquem a la iogurtera. Deixem 8 hores i, en acabar, guardem els iogurts a la nevera un mínim de 4 hores.







17 comentaris:

  1. Mmmm m'encanta la recepta!!! I jo amb la meva iogurtera al armari.... mmm saps que? M'han entrat ganes de tornar-la a utilitzar!!! Mmm no sabia que es podia ficar la fruita dins, bueno, en veritat, no la poseu crua, per tant té sentit. Vosaltres heu probat de ficar trossets de fruita algun cop?? Petons,

    ResponElimina
  2. Sempre cal coure la fruita amb sucre abans d'usar-la per fer iogurts. Mira't el bloc Yogures caseros, explica tot sobre els iogurts, i té moltes receptes. Petons.

    ResponElimina
  3. Me l'apunto! Tenim iogurtera a casa i ara ja mai comprem iogurts, ens els fem nosaltres. I aquests gustos, pinya i coco, que són tan bons combinats, encara no els hem provat! Segur que els vau disfrutar! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són molt saborosos, als petits (i no tan petits), els van agradar molt. Es van acabar abans que els iogurts naturals que teníem a la nevera. Petons.

      Elimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Núria, he eliminat el teu comentari per error. Prova'ls, són molt bons i no costan res de fer

      Elimina
    2. jeje no t'amoinis Chus! I tant que els provaré, m'ha agradat molt la combinació. Jo mai he sortit de fer el iogurt natural amb la iogurtera. Petons!! :)

      Elimina
  5. Hola Chus, ja torno a ser per aquí!!! Fan molt bona pinta. No tinc iogurtera a casa, però no t'ho perdis, un cop vaig veure una persona que els feia al rentavaixelles, je, je. Encara que jo mai ho he provat. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mercè, benvinguda! Ja he sentit a parlar de gent que cuina al rentaplats, jo no ho he provat mai però sembla interessant i divertit, no? Petons.

      Elimina
  6. Una exquisita propuesta para toda la familia. Me parece estupenda como merienda, tentempié, desayuno o en cualquier momento del día...
    ¡Saludos!

    ResponElimina
  7. Pues sí, es un buen tentempié a todas horas y, si se quiere, se puede hacer en versión desnatada. Saludos.

    ResponElimina
  8. La pinya i el coco m'agrada molt, sovint compro iogurts d'aquests sabors, però clar, dels dos a la vegada no! m'ha agradat molt aquesta proposta, hauré d'aconseguir una iogurtera doncs! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha qui fa els iogurts sense iogurtrra, al forn, a la TMX i fins i tot a l'olla a pressió. Jo no ho he provat mai, però. Això sí, estan molt bons. Petons.

      Elimina
  9. Chus estos yogures tienen que tener un sabor increíble. La combinación de la piña y el coco está muy buena, así que me apunto la receta a ver si me animo y los hago.
    Un beso

    ResponElimina
  10. Ya verás cómo repites, si los haces. Besos.

    ResponElimina
  11. Apunta't!!!! Sóc aficionada a preparar iogurts casolans....De fet, la iogurtera no para!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  12. Doncs apa, un sabor més per preparar! I què bons que són fets a casa! Petons.

    ResponElimina

Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.