Sobretot canyella, que fa bon brou!
De tant en tant, a les fotografies s'hi cola alguna personeta molt encuriosida per les coses que fa la tieta amb els pastissos abans de menjar-nos-els: tot un muntatge amb la càmera al trípode, els focus, la cadira per pujar-s'hi a sobre i fer fotos des de dalt.....Això devia pensar l'Albert que, ben tip de nata, encara en volia més i, de pas, tastar aquest bundt especiat amb gingebre, canyella i nou moscada. De fet, el que volia fer era magdalenes, però quan vaig tenir la massa preparada no en vaig trobar els motlles. Així que vaig utilitzar un motlle de bundt i llestos. El bescuit és molt aromàtic, deliciós per aquells a qui agradi el sabor del gingebre. El vam servir amb nata muntada, que combinava molt bé amb el sabor especiat del bundt. I feia molt de berenar de diumenge.
250 grams de mantega
4 ous
250 grams de sucre
20 grams de gingebre ratllat
Una culleradeta de canyella en pols
1/4 de culleradeta de nou moscada
270 grams de farina
Un sobre de llevat químic en pols
Un pessic de sal
Escalfem el forn a 180 graus.
En primer lloc, batem la mantega amb el sucre fins aconseguir una mescla homogènia.
Hi incorporem els ous d'un en un, esperant que quedi ben integrant abans de posar-hi el següent i remenant suaument.
Afegim el gingebre ratllat, la canyella i la nou moscada.
A continuació, hi afegim la farina tamisada amb el llevat i la sal. Ho fem en dos o tres cops, remenant suaument fins que quedi tot ben integrat.
Aboquem aquesta mescla en un motlle de bundt prèviament greixat amb mantega. Anivellem bé la superfície i li donem un parell de copets per eliminar possibles bombolles d'aire.
Enfornem durant uns 40 minuts o fins que punxem amb una agulla i aquesta surti seca.
Deixem reposar 10 minuts damunt d'una reixeta.
Passats els 10 minuts, donem la volta al motlle i desemmotllem damunt de la reixeta. Deixem refredar totalment.
Nosaltres l'hem servit amb nata muntada amb sucre. Combina molt bé amb l'aroma intens del bescuit.
Vas fer una bona alternativa a les magdalenes!!! Bonic i boníssim!! Quina combinació....mmmmm......Me l'apunto!!!
ResponEliminaPetonets i....molt bona setmana!
Olga
Ohhhh quina passada!!!!! M'encanta el gengibre, la canyella i la nou moscada així que aquest bundt o magdalenes o qualsevol altra cosa que n'haguessis fet, ha de ser una delícia!!!!
ResponEliminaL'haurem de fer! :)
Una abraçada Chus!!
Molt bona la combinació de gingebre i canyella..
ResponEliminaMare de Déu....l'Albert segur que es va acostar atret per l'oloreta que devia fer aquest bundt!!!! Mmmmm!!!! Quin pastís i quin ullarros els de l'Albert!
ResponEliminaAi l'Albert, que a més de bonic és ben llest! jo també voldria tastar-lo, aquest bundt, ha de ser deliciós amb el toc de les espècies! per cert, vaig fer el de nata per regalar i vaig triomfar ;). Un petó!!
ResponEliminaChus, este bundt-cake te ha quedado precioso (y el pequeñín que se coló en la fotografía es toda una preciosura también). Es fácil comprender o poder imaginarse por qué ya no aguantaba más de curiosidad y de ganas por ver lo que hacías y probar semejante budinazo con el aroma que debía sentir...
ResponEliminaHermosas fotos y estupendo bundt-cake.
Un beso.
El bundt espectacular, pero es que la foto és genial!!!
ResponEliminapetons
Un Bundt Cake genial!! I les tres espècies que hi vas posar, són una combinació deliciosa.
ResponEliminaNo m'extranya que el teu nebot estigués esperant que fessis les fotos, deuria fer una oloreta boníssima!
Petons
vaya bundt más espectacular!! No me extraña que l´Albert no se pudiera resistir!! besotes!
ResponEliminaDoncs ser capaç de fer d'un projecte de magdalenes un bundtcake tan rebò és de ser una artista!! Quina pintassa!!!
ResponEliminaCon tu permiso me quedo con tu sobrinito Albert, hoy pese a que tu bundt cake se ve delicioso él es aún más apetecible, que bonito y tierno por favor!!! un besote guapa.
ResponElimina