Ara que n'hi ha, mengem-ne
Una versió de la recepta de magdalenes de taronja amb Thermomix. Enlloc de taronja les hem fet amb maduixots i xocolata amb 80% de cacau. I amb sorpresa al menjar-les, perquè també porten una mica de melmelada de maduixa a l'interior. No van durar gaire. Les tornarem a fer. I no tardarem gaire.
Per 20 magdalenes necessitarem:
120 grams de maduixots nets i sense fulles
4 ous
200 grams de sucre
200 grams d'oli d'oliva
220 grams de farina de rebosteria
Un pessic de sal
Un sobre de llevat químic
Una rajola de xocolata amb 80% de cacau
Mig pot de melmelada de maduixes (125 grams aproximadament)
Sucre de llustre per empolvorar
Comencem posant els maduixots al vas de la Thermomix i triturant 10 segons, velocitat 5. Incorporem els ous i el sucre i programem 3 minuts, 37 graus, velocitat 5. Quan acabi tornem a programar el mateix temps i velocitat però sense temperatura.
Mentrestant, trenquem la rajola de xocolata amb les mans, a trossos irregulars i no gaire grans i reservem.
Posem càpsules de magdalenes en motlles de silicona, per a evitar que el paper s'obri i la magdalena no pugi.
Aboquem l'oli al vas i barregem 15 segons, velocitat 5.
Afegim la farina, el llevat i la sal i barregem 8 segons, velocitat 6. A continuació hi afegim la xocolata i barregem amb cura amb l'espàtula.
Posem la massa en una mànega pastissera i omplim les càpsules per magdalenes fins la meitat. Afegim una culleradeta de melmelada de maduixa a cada magdalena. Acabem d'omplir amb la massa de la mànega fins 2/3 de la càpsula. Deixem reposar a la nevera mitja hora.
Escalfem el forn a 250 graus.
Passada la mitja hora, baixem la temperatura del forn a 220 graus i hi posem les magdalenes uns 15 minuts o fins que punxem amb una agulla i aquesta surti seca.
Traiem del forn, deixem refredar uns 10 minuts i traiem dels motlles de silicona. Quan estiguin ben fredes, empolvorem amb sucre de llustre. Conservem en una capsa de llauna.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies pel vostre comentari, això ens anima a seguir publicant.