tag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post6740894610308371953..comments2023-06-27T13:35:48.024+02:00Comments on Mançanes (i no pomes): Crema de carxofes amb praliné d'avellanesChus Castrohttp://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-57867455882527050282014-03-24T20:58:35.774+01:002014-03-24T20:58:35.774+01:00Una maravillosa propuesta, empezaría con los chips...Una maravillosa propuesta, empezaría con los chips de alcachofa, mezclaría el praliné con la crema y al final... cogería las alcachofas al vapor y.... señoras y señores... la fiesta está servida y comida. jaja.cocinaconvistas.eshttps://www.blogger.com/profile/09464449813574080930noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-33254483350004413122014-03-24T11:41:02.421+01:002014-03-24T11:41:02.421+01:00Si, es alaborada però com dius amb el praliné deu ...Si, es alaborada però com dius amb el praliné deu ser cosa de posar collera radera collera en aquesta recepta tan bona!!!! <br />Les fotos son molt maques i sugerents,.. segur que es bonísima...bé és veu clar!<br />Petonsabrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-16193999369665635972014-03-21T21:20:22.106+01:002014-03-21T21:20:22.106+01:00Un petonàs, Mercè!Un petonàs, Mercè!Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-4171921320148236452014-03-20T09:03:34.644+01:002014-03-20T09:03:34.644+01:00Hola Chus!!! Quin plat més llaminer. Altres person...Hola Chus!!! Quin plat més llaminer. Altres persones ho dirien de unes postres, però jo adoro les carxofes i les d'ara estan al millor punt de la temporada. Bé com ja explico al meu blog, m'acomiado amb un arreveure, que mai se sap... Petonets i feliç dia.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-38970805059382323612014-03-19T13:42:34.026+01:002014-03-19T13:42:34.026+01:00Y muy fácil de hacer con la TMX, aunque un poco la...Y muy fácil de hacer con la TMX, aunque un poco laboriosa. Pero los resultados son espectaculares. Besos.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-37198296562906354922014-03-19T13:41:45.802+01:002014-03-19T13:41:45.802+01:00Bienvenida, Nenalinda, gracias por tus palabras. U...Bienvenida, Nenalinda, gracias por tus palabras. Un beso.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-85145008619035312012014-03-18T17:53:27.522+01:002014-03-18T17:53:27.522+01:00Vaya platazo!!! una presentación espectacular y se...Vaya platazo!!! una presentación espectacular y seguro que de sabor exquisito!! Me la apunto!! besazosVivihttps://www.blogger.com/profile/14674820549983006130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-85869696388447968542014-03-18T17:52:29.573+01:002014-03-18T17:52:29.573+01:00Hola Chus he venido a conocerte desde el blog de ...Hola Chus he venido a conocerte desde el blog de mi querida Maria el que no mata engreixa ,me encanta la crema de alcachofas con el praline ademas de espectacular tiene que estar de muerte relenta.<br />Me encanta tu blog asi que me he suscrito a recibir tus nuevos post en mi correo para no perderte la pista.<br />Bicos mil.Nenalindahttps://www.blogger.com/profile/09700516116410822622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-34790967019276696052014-03-17T22:34:57.587+01:002014-03-17T22:34:57.587+01:00Fa goig i està molt bona aquesta crema, de veritat...Fa goig i està molt bona aquesta crema, de veritat. A més, lleugera i sana. Anima't i prova-la i em contes. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-85822237063044662312014-03-17T22:33:36.732+01:002014-03-17T22:33:36.732+01:00Sí, la presentació queda molt bonica, veritat? I e...Sí, la presentació queda molt bonica, veritat? I el sabor és deliciós. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-49665174558841337242014-03-17T22:32:48.964+01:002014-03-17T22:32:48.964+01:00I queda un plat súper xulo així presentat, no? Per...I queda un plat súper xulo així presentat, no? Per quedar com una reina un dia amb convidats! Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-48122294487409257252014-03-17T22:31:53.472+01:002014-03-17T22:31:53.472+01:00Bé, venint del Javier Aranda, la cosa no podia fal...Bé, venint del Javier Aranda, la cosa no podia fallar. Realment és un plat deliciós. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-74203374977041376012014-03-17T22:30:24.514+01:002014-03-17T22:30:24.514+01:00Prova-la, veuràs com us agrada, és un plat delició...Prova-la, veuràs com us agrada, és un plat deliciós. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-86604732191917305992014-03-17T22:29:29.221+01:002014-03-17T22:29:29.221+01:00Pues sí, estaba muy rica esta crema. Las avellanas...Pues sí, estaba muy rica esta crema. Las avellanas le dan un toque especial. Besos.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-28803083439803095592014-03-17T22:28:48.932+01:002014-03-17T22:28:48.932+01:00A l'hort encara no en tenim, de carxofes, aque...A l'hort encara no en tenim, de carxofes, aquestes són comprades. A casa també ens agraden molt i aprofitem aquest temps per fer-ne de totes maneres. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-22698729456265097152014-03-17T22:27:47.831+01:002014-03-17T22:27:47.831+01:00Bé, a la revista el plat anava pinzellat amb el pr...Bé, a la revista el plat anava pinzellat amb el praliné, però el meu no era prou líquid per poder-ho fer. Tot i això, era boníssim! Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-34264812649244937112014-03-17T22:09:06.524+01:002014-03-17T22:09:06.524+01:00Un plat de gourmet nena..
QUIN GOIG QUE FÁ!!!
Feli...Un plat de gourmet nena..<br />QUIN GOIG QUE FÁ!!!<br />Felicitats!!! :)))Te de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-79332020565296806202014-03-17T19:50:35.334+01:002014-03-17T19:50:35.334+01:00xiqueta aquesta recepta és tot un espectacle!!!
PT...xiqueta aquesta recepta és tot un espectacle!!!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-65516483368661300712014-03-17T17:46:07.090+01:002014-03-17T17:46:07.090+01:00La combinació d'ingredients que porta la recep...La combinació d'ingredients que porta la recepta em sembla molt original...però la presentació encara més! Això de les tres textures em sembla genial! Petons!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-90561469670054803442014-03-17T09:51:23.047+01:002014-03-17T09:51:23.047+01:00Delicatessen. La crema de carxofa, tot i que no la...Delicatessen. La crema de carxofa, tot i que no la faci molt sovint, és una de les meves preferides, m'encanta el gust. Amb aquest paliné d'avellanes la cosa puja de nivell, Chus, quina bona recepta que ens ensenyes avui! I tan ben presentada. Molt bé!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-39882098835131662272014-03-17T08:24:06.728+01:002014-03-17T08:24:06.728+01:00M'encanta la teva proposta. Les carxofes em fa...M'encanta la teva proposta. Les carxofes em fascinen i en crema i amb aquestes fotos... cau segur a casa!!!Caterina Gelabert/Taulaposadahttp://taulaposada.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-3715810301463291702014-03-16T23:35:57.844+01:002014-03-16T23:35:57.844+01:00T'ha quedat molt bé la presentació del plat..i...T'ha quedat molt bé la presentació del plat..i les carxofes a mi m'encanten. I just avui hem anat a Cambrils a dinar i estaven fent les jornades de la carxofa, i en el restaurant hem demanat un menú que tenia com a ingredient principal aquesta verdura!Rosahttps://www.blogger.com/profile/01610187624029094667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-61559405613658540772014-03-16T23:34:25.522+01:002014-03-16T23:34:25.522+01:00Noia, quin luxe de recepta!!! T'ha quedat molt...Noia, quin luxe de recepta!!! T'ha quedat molt millor que la de la revista!!!!! Ets una crack!!!!!<br />Petons,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-8068507546909745542014-03-16T22:07:06.303+01:002014-03-16T22:07:06.303+01:00Estic intentant posar en pràctica el que he après ...Estic intentant posar en pràctica el que he après al curs de fotografiaque tot just he acabat, va ser molt I molt interessant I pràctic. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-78097292266271540952014-03-16T21:55:32.716+01:002014-03-16T21:55:32.716+01:00Nena, quines fotos tan espectaculars! quina llum! ...Nena, quines fotos tan espectaculars! quina llum! PetonàsSoniahttps://www.blogger.com/profile/06722701936844648280noreply@blogger.com