tag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post4612334879497228329..comments2023-06-27T13:35:48.024+02:00Comments on Mançanes (i no pomes): Pastís de formatge i codonyatChus Castrohttp://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-2944413024595687412013-11-24T00:15:11.188+01:002013-11-24T00:15:11.188+01:00El dolç del codonyat amb el formatge casen molt bé...El dolç del codonyat amb el formatge casen molt bé I te'l menges sense adonar-te'n, estava realment bo. Petonets.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-22981810259521650352013-11-23T04:43:32.307+01:002013-11-23T04:43:32.307+01:00QUIN PASTÍS TAN DELICIÓS CHUS... Es d'aquells ...QUIN PASTÍS TAN DELICIÓS CHUS... Es d'aquells postres que mentres es fonen a la boca sens una especie de EXTASIS díficil d'explicar amb paraules.<br />US VA QUEDAR FANTASTIC... apa a repetirlo!!!Te de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-11888150204945675332013-11-21T18:52:14.251+01:002013-11-21T18:52:14.251+01:00Té un puntet d'àcid que trobo que li va bé a l...Té un puntet d'àcid que trobo que li va bé a la dolçor del codonyat. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-55507130383758770682013-11-21T13:46:52.178+01:002013-11-21T13:46:52.178+01:00El pastís de formatge m'encanta i la combinaci...El pastís de formatge m'encanta i la combinació formatge-codony també.<br />Els pastissos de formatge els faig amb Philadelphia, el proper el faré amb Quark.;)<br />Petons.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-90015659716565904252013-11-20T20:02:07.928+01:002013-11-20T20:02:07.928+01:00Ja la vaig veure, la teva tatin, em va semblar una...Ja la vaig veure, la teva tatin, em va semblar una idea genial combinar el formatge i el codonyat d'aquesta manera. Déu n'hi do el que dóna de si el codonyat, no? Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-86363555779583114052013-11-20T20:00:53.771+01:002013-11-20T20:00:53.771+01:00El pastís era molt bo, tot i que costa més de fer ...El pastís era molt bo, tot i que costa més de fer que menjar-se un tros de formatge amb codonyat, però val la pena, de veritat. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-68629882886951090982013-11-20T15:25:49.046+01:002013-11-20T15:25:49.046+01:00Ens agrada combinar-los a les postres o com aperit...Ens agrada combinar-los a les postres o com aperitiu. Queden molt bé junts. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-77214280524813715062013-11-20T15:24:14.637+01:002013-11-20T15:24:14.637+01:00Tens raó, haurem d'abaixar el ritme, si no arr...Tens raó, haurem d'abaixar el ritme, si no arribarem a les festes de Nadal empatxats! PetonsChus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-69375327728134360072013-11-20T10:10:03.860+01:002013-11-20T10:10:03.860+01:00Quina gràcia, Chus! Jo vaig pensar el mateix, voli...Quina gràcia, Chus! Jo vaig pensar el mateix, volia fer unes postres que combinessin el formatge i el codony, i vaig optar per una tatin que trobaràs al meu blog si em visites, de la setmana passada. Jo ara m'apunto el teu que com a pastís cremós ha de ser de vici, la teva recepta!! Quina bona pinta! I quin bon acabat del codonyat!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-49002519619626235632013-11-20T09:48:13.884+01:002013-11-20T09:48:13.884+01:00Quina delicia!! És com un somni, en comptes de men...Quina delicia!! És com un somni, en comptes de menjar un tros de formatge amb codonyat...et menges un tall d'aquest pastís!! Boníssim!<br />PetonsNúriahttps://www.blogger.com/profile/10889551538378715987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-33701850331214859432013-11-20T08:20:02.321+01:002013-11-20T08:20:02.321+01:00Una combinació molt interessant formatge i codonya...Una combinació molt interessant formatge i codonyat!! Petonets! Carmeta Rusquilletahttps://www.blogger.com/profile/16680360426196479487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-8500039640766849232013-11-19T23:43:58.411+01:002013-11-19T23:43:58.411+01:00Déu n'hi do quin pastís!!!! De codonyat!!!! mm...Déu n'hi do quin pastís!!!! De codonyat!!!! mmmmm.....quin ritme que portes!!!!!<br />Salut i petons,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-54389298647863781442013-11-19T22:07:50.962+01:002013-11-19T22:07:50.962+01:00Enlloc de la melmelada de gerds o de fruits rojos ...Enlloc de la melmelada de gerds o de fruits rojos de sempre, hi hem posat el codonyat. Ha quedat realment bo. I al fer la capa superior tota d'una peça, la presentació també queda molt bé, no? Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-87444534575736014262013-11-19T21:41:25.212+01:002013-11-19T21:41:25.212+01:00Molt bo i preciós...quin tall més preciós...aquest...Molt bo i preciós...quin tall més preciós...aquesta capa superior de codonyat ha de ser espectacular!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.com