tag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post1753678110362068951..comments2023-06-27T13:35:48.024+02:00Comments on Mançanes (i no pomes): Amanida de ventrescaChus Castrohttp://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-24050259979627705462014-10-07T05:37:11.002+02:002014-10-07T05:37:11.002+02:00Ohhh que booo!!!
Deu ni do 14 kilets..., de fet ja...Ohhh que booo!!!<br />Deu ni do 14 kilets..., de fet ja va anar be oi? i que gustós es el bonitol, m'ecanta i aixis preparat un plaer per el gust.<br />PETONETS MACA :))))Te de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-64171509365837292432014-10-05T23:00:36.439+02:002014-10-05T23:00:36.439+02:00Quin goig devia fer el bonítol de 14 kg!!! I aques...Quin goig devia fer el bonítol de 14 kg!!! I aquesta amanida......quina delícia!!!! <br />Petons,<br />olgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-81883204133772720292014-09-30T19:47:42.385+02:002014-09-30T19:47:42.385+02:00Mmmm quina bona pinta aquesta amanida Chus, que bo...Mmmm quina bona pinta aquesta amanida Chus, que bona qje debia de ser! I la resta de peix en escabetx segur que també t'ha quedat de luxe, adoro el peix en escabetx! Bê adoro el peix blau de totes les maneres! M'apunto a casa teva a dinar! Jejeje un petó bonica!<br /><br />Les receptes que m'agradenles receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-54089379259348611012014-09-30T12:26:29.651+02:002014-09-30T12:26:29.651+02:00Aquesta sí que és una bona manera d'aprofitar ...Aquesta sí que és una bona manera d'aprofitar TOT el bonítol!! Mare meva, 14 quilos! molt bon peix, per fer en conserva... O aquest aprofitament amb l'amanida de patata, fantàstic! petons!!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-48706160566879106482014-09-30T09:50:16.764+02:002014-09-30T09:50:16.764+02:00Mai he menjat ventresca pero la veritat que el teu...Mai he menjat ventresca pero la veritat que el teu plat donen ganes de menjar-ne acompanyant amb un bon pa.<br />petonsAna M. Adseríashttps://www.blogger.com/profile/01872542631865598367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-70211694648524901602014-09-29T21:43:14.162+02:002014-09-29T21:43:14.162+02:0014 quilos...quina passada...i quin profit que n...14 quilos...quina passada...i quin profit que n'has tret...quin gran ventall de possibilitats culinàries! Petons!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1132612210205610498.post-85075098403555514162014-09-29T12:49:28.838+02:002014-09-29T12:49:28.838+02:00Doncs sí que fa bona pinta, sí! La barreja de sabo...Doncs sí que fa bona pinta, sí! La barreja de sabors ha de ser molt bona i barrejar el peix amb patates m'encanta!<br />Salutacions Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.com